Κοινωνικό Φαρμακείο


koinonikofarmakeio

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Δήμου Τρικκαίων  χορηγεί δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε  ανασφάλιστους  (και κατ’ εξαίρεση σε ασφαλισμένους που είναι οικονομικά αδύναμοι).

Συνεργάζεται με τους Γιατρούς του Κοινωνικού Ιατρείου και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του Δήμου, που λειτουργούν στον ίδιο χώρο.

Στο Κοινωνικό Φαρμακείο εργάζονται για την εξασφάλιση και τη χορήγηση των φαρμάκων, καθώς  και για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής υποστήριξης, δύο Φαρμακοποιοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός.

Τα προϊόντα που χορηγεί το  Κοινωνικό Φαρμακείο τα εξασφαλίζει μέσω  συνεργασιών με φαρμακεία, με φαρμακοβιομηχανίες, με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Τρικάλων, μέσω της κινητοποίησης τοπικών συλλογικών φορέων, καθώς και από τις συνεισφορές πολιτών.

Για να χορηγήσετε φάρμακα κλπ υλικά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, μπορείτε να το επισκέπτεστε ή να τηλεφωνείτε στο 24310-25600 για να τα παραλάβει από τον χώρο σας το προσωπικό του Φαρμακείου.

Όσοι/ες επιθυμούν να προμηθευτούν δωρεάν φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο και πληρούν τις προϋποθέσεις, πρέπει να υποβάλουν Αίτηση στο Γραφείο Διαμεσολάβησης.

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Τρικάλων,

Καρδίτσης 56, στον 1ο όροφο.

Λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Τηλ. 24310 25600

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση για το Κοινωνικό Φαρμακείο από το παρακάτω link :

ΑΙΤΗΣΗ ΚΟΙΝ. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

 

farmakeio-banner

Πατήστε εδώ για να δείτε τις λίστες φαρμάκων προσφοράς ή ζήτησης απο τα Κοινωνικά Φαρμακεία ανά τη χώρα.